Webové šablony

Flash šablony

Firemní identity

červená
oranžová
žlutá
zelená
azurová
modrá
růžová
fialová
hnědá
šedá
bílá
černá

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů a dat Společnost Golden Voyage s.r.o. jako provozovatel Šablony.com a jejich webových stránek si je vědoma skutečnosti, že při své činnosti zpracovává informace, které mají, ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů, charakter osobních údajů. Prohlašuje, že si je vědoma důležitosti ochrany takových údajů a dodržování všech zákonných a etických pravidel souvisejících s jejich zpracováním což považuje za významnou povinnost vůči svým zákazníkům. Ochranu dat našich zákazník je pro nás prioritou.

Šablony.com respektive společnost Golden Voyage s.r.o. při své činnosti neposkytuje ani neprodává osobní informace o svých klientech třetím osobám, neshromažďuje a nezpracovává citlivé údaje o registrovaných uživatelích, především osobní údaje o národnostním, rasovém nebo etnickém původu, politických postojích, členství v odborových organizacích, náboženském a filozofickém přesvědčení, trestné činnosti, zdravotním stavu a sexuálním životě.

Kontakt

Kontaktní formulář

obchod@sablony.com

Info linka + 420 777 704 600

Mezinárodní

Šablony.com Česká republika Česká republika

Visa Master Card Pay Pal Super Cash GE Money Bank ČSOB
Sazka Česká pošta Raiffaisenbank Fio Banka Tatra Banka Sberbank PayU
Česká spořitelna Komerční banka mBank Mobito Era, Poštovní spořitelna
Velmi neradi Vás otravujeme, ale musíme Vás informovat, že tento web používá soubory cookie. Používáním tohoto webu souhlasíte. Více informací